Ledig stilling som kokk

Rosenborg søker kokk i 100%-stilling.

Annonse:

Med sine 26 seriemesterskap og 12 cupmesterskap er Rosenborg Ballklub Norges mestvinnende fotballklubb. Klubben har høye sportslige målsettinger og ambisjonen er «Alltid Europa».

1. januar 2023 fusjonerer vi med RBK Kvinner (tidligere Trondheims Ørn), og en ny æra i klubben starter. Med et topplag både på herresiden og kvinnesiden skal vi gå inn i fremtiden, for å skape nye store fotballopplevelser i Trondheim.

Kjøkkenet på Brakka serverer daglig mat til spillere og ansatte, og kjøkkenet har ansvar for at et riktig kosthold til våre spillere blir ivaretatt.
Åpningstiden på kjøkkenet følger A-lagets treningsplan for både dame- og herrelaget.

Vi søker nå Kokk i 100 % stilling

Som kokk på Brakka vil du bli en viktig ressurs i klubbens daglige drift. Vi ønsker at du har erfaring fra storkjøkken og har fagbrev som kokk. Kunnskap om optimal ernæring for toppidrettsutøvere er en fordel.

Du må kunne beherske engelsk. Du må i tillegg kunne vise utpreget positiv innstilling og ha et høyt servicenivå, være løsningsorientert, ha en høy arbeidskapasitet, samt evnen til å jobbe effektivt under tidspress.

Stillingen rapporterer til Kjøkkensjef.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Kjøkkensjef Geir Bogan på tlf 986 24 749 eller e-post [email protected]

Søknad på stillingen som Kokk sendes til [email protected] innen 10. januar 2023.

Annonse fra Eliteserien: