Trøndelag på kamp med Coop

Sammen med Coop besøker Rosenborg Da-Tel Arena 17. april.

Annonse:

Rosenborg ønsker å vise frem klubben i Trøndelag, skape engasjement blant trøndere og få folk på kamp.  Målet er å skape engasjement rundt hjemmekampene, men også å knytte tettere bånd mellom Rosenborg og publikum.

Rosenborg ser på Trøndelag på kamp som en del av sitt samfunnsansvar, ved å skape fotballglede for barn og unge i hele regionen. I år skal Rosenborg reise ut sammen med samarbeidspartner Coop Midt-Norge.

Coop Midt-Norge er eid av sine medlemmer og er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen.

- Vi sponser Rosenborg for vi mener klubben er hele Trøndelags fotballag. Med Trøndelag på kamp bidrar vi til å ta med Rosenborg ut til hele regionen slik at barn og unge får møte sine helter og mulighet til å se dem i aksjon på Lerkendal og Koteng arena, sier Sponsor- og medlemsansvarlig Unni Lunde Haagenstad.

17. april tar Rosenborg turen til Buvik IL i Skaun kommune. Alt ligger til rette for en herlig ettermiddag med mye moro for store og små.

Sammen med Coop kommer Rosenborg med spillere fra både herre- og kvinnelaget. Det blir muligheter for autografer og selfies.

For de yngste blir det fotballaktiviteter og alle får hilse på Troillongen som også er med på tur. I tillegg blir det give-aways til de fremmøtte. 

Velkommen til en sporty ettermiddag sammen med oss!

Da-Tel Arena
17. april kl. 17.00

 

Annonse fra Eliteserien: