Rosenborg søker hovedtrener RBK 2

Spennende trenerjobb ledig i Rosenborg Ballklub.

Annonse:

Rosenborg Ballklub er Norges ledende fotballklubb. Klubben har gjennom sin mangeårige deltakelse i Champions League og Europe League fått stor internasjonal anerkjennelse. Klubbens ambisjon er «Alltid Europa». Vi skal ha høye sportslige målsettinger, spille artig og angrepsvillig fotball og ha en organisasjon preget av god økonomistyring samt fornøyde og kompetente medarbeidere. Rosenborg Ballklubs verdigrunnlag er fundamentet i klubben og er det vi vil skal prege kulturen i klubben.

RBK 2 skal i 2020 spille i PostNord-ligaen og det fører klubben til et høyere nivå med sitt andrelag enn noen gang tidligere. RBK 2 vil til daglig bestå av en treningsgruppe med spillere i alderen 18–20 år.

Vi søker Hovedtrener RBK 2

Som Hovedtrener for RBK 2 får du ansvar for å utarbeide treningsopplegg for hele sesongen og være ansvarlig for kampledelse. Sentralt i arbeidet med RBK 2 er å utvikle spillere med forståelse og holdninger som er nødvendig for å bli A-lagsspiller i klubben, individualisere treningsprogrammer og ytterligere perfeksjonere roller i 4-3-3.

Du må ha erfaring med bruk av analyse og prosessverktøy og ha en strukturert og metodisk arbeidsform. Du må ha et smittende engasjement og en tydelig, men inkluderende lederstil.

Vi ønsker at du minst har UEFA A-lisens og gjerne pedagogisk erfaring. Du må kunne vise til trenererfaring fra toppfotballakademi og/eller fra høyt konkurransenivå. Nærmeste leder er akademileder Rini Coolen.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til utviklingsleder Tore Grønning, tlf. 907 61 540.

Kortfattet søknad sendes [email protected] innen 17. desember.

Annonse fra Eliteserien: