Se årets julefilm!

Verdens beste julegavetips finner du her.


Kjøp sesongkort og les mer på våre sesongkortsider

Jula nærmer seg med stormskritt og Rosenborgs sesongkortsalg for 2020 er i gang.

De splitter nye sesongkortene har ankommet. Prisen er rimeligst om man kjøper før lille julaften. Når man da i tillegg kan få med RBK-julekort signert av favorittspilleren, så har man jo i grunn verdens beste julegavetips på plass i god tid før jula ringes inn.

I anledning produksjon av årets julefilm samlet A-laget seg, sammen med julenisse og produksjonsselskap, nede på puben Den Gode Nabo på bryggerekka på Bakklandet. Under filmingen signerte spillerne hver sin bunke med RBK-julekort. 

Disse kortene skal brukes som omslag til sesongkort for 2020. Alle som kjøper sesongkort før jul kan dermed få med en signert julehilsen fra en av våre spillere. 

Julekortene er først og fremst øremerket de som ønsker å gi bort sesongkort som julegave, men er selvsagt også tilgjengelig for alle som har kjøpt/gjenkjøpt sesongkort til 2020-sesongen – uavhengig av om det skal gis i julegave. Du velger fritt blant de kortene vi har tilgjengelig.

Sesongkort får man kjøpt på sesongkort.rbk.no eller i RBK Shop på Lerkendal stadion. Du kan velge å betale for sesongkortet i sin helhet ved kjøp, eller velge å dele opp betalingen per mnd. 

De signerte julekortene henter man ut i RBK Shop. 

I denne saken kan du lese mer om neste års nyheter og sesongkorttilbud. 

På vår landingsside for sesongkort finner du utvidet informasjon om sesongkort med RBK. Om våre kategorier, priser og fordeler, betalingsalternativer og kjøpsinformasjon. Her kan du også benytte vår priskalkulator for å finne ut hvilke(t) sesongkort som passer best for deg/dere.

Eksisterende sesongkortkunder finner sine plasser tilgjengelig for gjenkjøp her.

Spørsmål om sesongkort: [email protected] / 73 82 21 00 (hverdager kl 09–16) eller RBK Shop (10–17, lør. 10–15).
 

Annonse fra Eliteserien: