Sesongkortsalget er i gang!

Les mer om våre tilbud for 2020-sesongen.

Annonse:

Salget av sesongkort for 2020 er i full gang.

Du kan lese mer om fordeler, priser og betalingsløsninger på våre sesongkortsider. Her gjennomfører du også kjøp og gjenkjøp av sesongkort.

– Til neste sesong har vi gjort noen små justeringer som vi tror vil gjøre sesongkorttilbudet enda mer attraktivt for publikum, sier daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug.

– Vi har gjort familietilbudet langt rimeligere – senket prisen på de rimeligste plassene, og introdusert en ny kategori. Kort sagt er fast plass på Lerkendal blitt enda mer tilgjengelig.

Fordelene med sesongkort

Sesonkort gir deg fast plass til alle Rosenborgs hjemmekamper i Eliteserien i 2020, samt en rekke andre fordeler.

  • 15 seriekamper til beste pris
  • NM t.o.m. 4. runde og første kvalikrunde i E-cup
  • Rabattert gjenkjøp til resterende kamper i NM og evt gruppespill i Europa
  • Prioritet på billetter ved cupfinale
  • Fast rabatt i RBK Shop
  • Handledager med utvidede rabatter i RBK Shop
  • Mulighet til å kjøpe vennebilletter på fem utvalgte Eliteserie-kamper (100,– over hele stadion)

FLEX – ny kategori

Dette er sesongkortet for deg som er fleksibel og ikke opptatt av å sitte på samme faste plass hver kamp, eller andre sesongkortfordeler.

Du ønsker kun tilgang til samtlige Eliteserie-kamper – setter deg der det er ledig, og du betaler kun 1.250,– for voksen og 650,– for barn, ungdom, student og honnør.

I 2020 gjør vi om nedre del av Adressa-tribunen til en unummerert tribune. Kjøp deg FLEX-sesongkortet her, og du får tilgang  til samtlige Eliteseriekamper – til Lerkendals aller beste pris.

Bedre tilbud for barnefamilier

Rosenborgs familiekonsept er populært, med ekstra gode priser for barnefamilier på COOP-tribunen. 

Familier på kamp og rekruttering av nye supportere er viktig for oss, og derfor har vi senket prisen for "familie voksen" med hele 25 %.

Det betyr at famlier i 2020 kan kjøpe sesongkort til 1.700,– for voksen og 500,– for barn.

Langsideplass til 262,– per mnd

Også på langsidene er det mulig å skaffe seg fast plass til en god pris. Neste sesong senker vi nemlig prisen på den rimeligste kategorien "hvit". 

Fast plass på langsiden kan du da få fra 2.400,– for voksen og 1.560,– for barn.

Spar penger som Kjernen-medlem

Norges beste supportere står på Kjernen-tribunen. Vi ønsker flere medlemmer i Kjernen og fryser derfor sesongkortprisen for medlemmer i 2020.

Som Kjernen-medlem får du sesongkortplass til under 1.700,–. Det vil si at du sparer over 600,– sammenlignet med ordinære billettpriser.

Nye sesongkort i 2020

Alle skal ha nye sesongkort til neste sesong. De nye sesongkortene er tilgjengelig for uthenting i RBK Shop.

Del opp betalingen

Du velger selv om du vil betale for sesongkortet i sin helhet ved kjøp eller om du vil dele opp betalingen over hele året. Les om betalingsalternativer på våre sesongkortsider.

Kjøpshjelp

Dersom du ønsker personlig betjening kan du besøke RBK Shop på Lerkendal (10–17, lør 10–15). Du kan også få kjøpshjelp via Ticketmaster på telefon 22 82 81 97 (8–16, lør 10–14).

Ta kontakt med Rosenborgs billettavdeling om du har spørsmål knytte til sesongkort for 2020. Send din henvendelse til [email protected] eller ring oss på 73 82 21 00 (hverdager 9–16).

Annonse fra Eliteserien: