Sesongkortsalget er i gang!

I 2021 vil sesongkortet ditt være tilgjengelig på mobilen hele tiden.

Annonse:

Vi retter blikket mot en ny sesong og har åpnet for salg av sesongkort 2021. Etter et krevende år både håper og tror vi at vi skal få muligheten til å fylle stadion med Rosenborgfans i det nye året. Sesongstart neste år er satt til 10. april, og med sesongkort står du først i køa når portene åpner igjen.

KJØP SESONGKORT HER

Sesongkortholdere vil bli prioritert, på samme måte som man har gjort i 2020. Skulle pandemien påvirke oppstart eller gjennomføring av kamparrangement ut over sesongen, vil vi sørge for refusjon i henhold til tapt arrangement.  

Rosenborg benytter nå samme billettleverandør som øvrige eliteserieklubber. Det betyr enklere kjøp og oppbevaring av sesongkort og billetter på din telefon. 

Du kan lese mer om fordeler, priser og vår nye heldigitale løsning på våre sesongkortsider. Her gjennomfører du også kjøp av sesongkort.


Nyhet – digitalt sesongkort

Rosenborg har foran neste sesong byttet billettleverandør til norske TicketCo. Daglig leder i RBK, Tove Moe Dyrhaug, trekker først og fremst frem teknologien som begrunnelse for valget.

– Vi har stor tro på at det nye systemet vil gjøre det mye enklere for våre kunder, både de med sesongkort og de som kun kjøper billetter. Hovedfokuset vil være at vi nå går over til en digital løsning for sesongkort og billetter.

Det nye billettsystemet vil gi publikum tilgang på billetter direkte på SMS. Systemet oppleves enkelt og brukervennlig. Det ligger blant annet spennende muligheter for å kunne pakketere, for eksempel billett og skjerf, eller flere kamper i én billett, for å nevne noe.

Ønsker du fortsatt plastkort kan dette bestilles i forbindelse med kjøp.

Fordelene med sesongkort

Sesongkort gir deg fast plass til alle Rosenborgs hjemmekamper i Eliteserien i 2021, samt en rekke andre fordeler.

 • Din egen faste plass på Lerkendal til beste pris
 • Fri inngang på første runde i Europacup-kvalifisering samt NM-kamper t.o.m. 4. runde.
 • Rabattert pris på din faste plass til resterende kamper i cupen, samt til resterende kvalifisering og gruppespill i Europa.
 • Prioritert ved fordeling av cupfinale-billetter.
 • Fast rabatt i RBK Shop og to handledager i året med utvidet rabatt.
 • Mulighet til å kjøpe vennebilletter til 100,– på fem utvalgte kamper
 • Lagoppstilling på SMS (kun Gull-kunder)
 • Forkjøpsrett til RBK Fotballskole på Lerkendal (kun Familie-kunder)

Gjenkjøp av sesongkort

Dersom du hadde sesongkort også i år vil du få tilbud om å kjøpe igjen plassen din. TicketCo vil sende ut både SMS og epost med din egen kjøpslink.

Trenger du hjelp?

TicketCos supportavdeling hjelper deg med bestilling av sesongkort og tekniske problemer ved bestilling og kjøp. E-post: [email protected]

Spørsmål TicketCo kan svare på:

 • Teknisk støtte til å bestille billetter/sesongkort
 • Tekniske støtte ved mistet billett
 • Alle spørsmål om betaling og evt. feilbetaling

Alle andre spørsmål sender du på e-post til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: