Skandia Cup-lagene inntar Lerkendal!

SpareBank1 SMN og RBK inviterer alle turneringslag på kamp.

Annonse:

På Skandia Cupens siste spilledag, lørdag 29. juni, møter Rosenborg Kristiansund på Lerkendal kl 18:00. Som Rosenborgs hovedsamarbeidspartner og sponsor av Skandia Cup gir SpareBank1 SMN samtlige påmeldte lag muligheten til å gå på kamp – helt gratis!

- Vi er stolte av å støtte små og store fotballhelter, gjennom å gi en fotballopplevelse på Lerkendal, sier Lisbet Måøy Gjervan i SpareBank1 SMN.

Lagene som melder seg på blir plassert på egne felt på Lerkendal hvor både små og store kan kose seg sammen. I tillegg har lagene mulighet til å melde seg på en samlet Skandia Cup-innmarsj før Rosenborg-kampen. Der kan de gå i egne klubbfarger rundt indre bane foran Lerkendal-publikummet.

Skandia Cup, med Brynjar Aune i spissen, er strålende fornøyd med å kunne tilby deltakende lag en kampopplevelse på Lerkendal.

- Det å kunne tilby Skandia Cup-deltagere gratis inngang på Rosenborg-kamp rett i etterkant av vår turneringen er veldig gledelig. Da har de med seg masse flotte opplevelser fra fotballbanen med sine venner, og kan avslutte «vårsesongen» med å se på sine forbilder på Lerkendal. Dette vil igjen gi de økt motivasjon og glede i sin fotballhverdag. Tusen takk til både Rosenborg og vår felles samarbeidspartner Sparebank1 SMN som gjør dette mulig, sier turneringslederen.

Tilbudet med gratis kamp gjelder for samtlige spillere, deres foreldre og lagledere/trenere tilknyttet lag påmeldt årets Skandia Cup. I tillegg får øvrig familie og venner tilknyttet laget et godt tilbud på kjøp av billetter.

Alle påmeldte lag skal ha mottatt invitasjon med informasjon og link til påmelding direkte fra Skandia Cup. Lagleder/kontaktperson sender inn samlet bestilling.

Annonse fra Eliteserien: