Søk om penger fra Coop-RBK fondet

Nå kan lokale klubber søke om penger fra Coop-RBK fondet.

Annonse:

Hvert år deles det ut penger fra Coop-RBK fondet til regional talentutvikling. I år er midlene øremerket til arbeid for å skape et godt treningsmiljø i barne- og ungdomsfotballen.

Send inn din søknad her

Da Coop Midt-Norge og RBK inngikk sin samarbeidsavtale i 2015, etablerte man samtidig et fond for regional talentutvikling. For hvert eneste RBK-brød som selges i Coop sine butikker gis det 1 krone til fondet.

I år kan lokale klubber søke om støtte til tiltak som kan bidra til et godt treningsmiljø.

– Etter to år med covid ser vi hvor viktig det er å ha et godt treningsmiljø. Fotballen er en viktig sosial arena, og mange barn kjente på et stort savn når man under pandemien ikke kunne møtes til trening og kamp. Vi håper at vi med årets utdeling kan bidra til gode tiltak som styrker treningsmiljøet, som for eksempel veiledning av trenere, aktivitetstilpasning til forskjellige nivåer blant spillere, eller aktiviteter som skaper samhold og treningsglede, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge. 

– Vi i RBK er veldig opptatt av å støtte opp om det arbeidet som skjer ute i breddeklubbene. Samfunnsansvaret står sterkt i klubben, der har vi og Coop samme verdisyn. Vi skal gi noe tilbake til storsamfunnet. Vi er opptatt av å engasjere oss lokalt. Vi håper på mange søknader fra lokale breddeklubber, sier Tore Bjørseth Berdal, daglig leder i Rosenborg Ballklub. 

Søknadsfrist 31. desember

– Vi håper å høre fra alle som mener de har kandidater som har utmerket seg gjennom godt arbeid innenfor disse kriteriene, med begrunnelse om hvorfor Coop-RBK fondet skal støtte nettopp denne søknaden, sier Torbjørn Skei.

– Og fristen for å søke er 31. desember. Selve utdelingen skjer selvsagt på Lerkendal på en hjemmekamp til våren, sier Tore Bjørseth Berdal.

Annonse fra Eliteserien: