Søk om penger fra Coop-RBK fondet

Nå kan lokale klubber søke om penger fra Coop-RBK fondet.

Annonse:

Hvert år deles det ut penger fra Coop-RBK fondet til regional talentutvikling. I år er midlene øremerket til som gjør det lille ekstra for å legge til rette for like muligheter i barne- og ungdomsfotballen.

Send inn din søknad her

Da Coop Midt-Norge og RBK inngikk sin samarbeidsavtale i 2015, etablerte man samtidig et fond for regional talentutvikling. For hvert eneste RBK-brød som selges i Coop sine butikker gis det 1 krone til fondet.

I år kan lokale klubber søke om støtte til tiltak som kan bidra til like muligheter i barne- og ungdomsfotballen.

– Like muligheter handler om tilbud som er likt til både jenter og gutter, men det handler også om tiltak som gir like muligheter uavhengig av familiens økonomi, spillernes fysiske og psykiske forutsetninger eller uavhengig av andre forhold som potensielt kan representere en begrensning for deltakelse i fotballen. Vi er opptatt av å stimulere til at fotballen er en arena som inkluderer alle, og ønsker å gi vår anerkjennelse til 4 utvalgt klubber som viser at de aktivt bidrar til dette, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge. 

– Vi i RBK er veldig opptatt av å støtte opp om det arbeidet som skjer ute i breddeklubbene. Samfunnsansvaret står sterkt i klubben, der har vi og Coop samme verdisyn. Vi skal gi noe tilbake til storsamfunnet. Vi er opptatt av å engasjere oss lokalt. Vi håper på mange søknader fra lokale breddeklubber, sier Tore Bjørseth Berdal, daglig leder i Rosenborg Ballklub.

Søknadsfrist 30. november

– Vi håper å høre fra alle som mener de har kandidater som har utmerket seg gjennom godt arbeid innenfor disse kriteriene, med begrunnelse om hvorfor Coop-RBK fondet skal støtte nettopp denne søknaden, sier Torbjørn Skei.

– Og fristen for å søke er 30. november. Selve utdelingen skjer selvsagt på Lerkendal på en hjemmekamp til våren, sier Tore Bjørseth Berdal.

Annonse fra Eliteserien: