Støtt klubbens partnere

Få en oversikt over tilbud og fordeler du kan benytte deg av gjennom våre samarbeidspartnere.

Annonse:

Foto: Ole Martin Wold, NTB Scanpix

I en tid hvor det norske og det globale næringslivet er hardt rammet av omstendighetene rundt korona-viruset ønsker RBK å gjøre det enda enklere for fansen å støtte klubbens partnere, som igjen støtter Rosenborg – både når fotballen ruller, og når den ikke gjør det.

Deres støtte er som alltid uvurderlig. Nå ber vi dere støtte våre partnere, og dermed klubben, så vi sammen kan komme sterkt tilbake når det igjen er kampdag.

Oversikt over RBK-partnere

Her har vi samlet en oversikt over alle klubbens partnere som vi samarbeider med på daglig basis.

De er alle samarbeidspartnere som året rundt bidrar til klubbens utvikling og muliggjør vår satsning, Samtidig er de alle store RBK-tilhengere og de fleste er å finne på tribunen når det spilles fotball på Lerkendal stadion.

Se alle RBK-partnere her

Oversikt over tilbud og fordeler

Et utvalg av våre partnere har også forskjellige tilbud og fordeler du som RBK-fan, eller din virksomhet kan få tilgang til. De har vi samlet på en separat side, som vi løpende oppdaterer og informerer om. Vi vil med dette gjerne sikre at du i hvert fall har kjennskap til de muligheter og fordeler som ligger i å benytte en RBK-partner, og dermed også støtte klubben i en utfordrende tid.

Finn gode tilbud fra utvalgte partnere her

Annonse fra Eliteserien: