Velkommen til Åpen Dag!

Søndag 29. mars er DU invitert bak kulissene på Lerkendal

Annonse:

Søndag 29.mars – èn uke før seriestarten - åpner vi igjen hele Lerkendal for folket.

Som en oppvarming til seriestarten, og ikke minst for å la våre fantastiske supportere komme enda nærmere klubben sin og bli bedre kjent med oss, inviterer vi igjen til Åpen Dag.

Ta med deg familien, kompisene, kjæresten eller hvem enn du kjenner med et hjerte for Rosenborg. Kom og møt oss, bak kulissene. Arrangementet er gratis.

Programmet for dagen er ikke helt klart ennå, men dagen baserer seg på samme enkle oppskrift som tidligere; vi åpner hele Lerkendal idrettspark, deler og byr på det vi har. Etter A-lagets åpne trening  får du blant annet møte spillerne og RBK-Troillet i en uformell setting, oppleve stadion fra innsiden og spille fotball med oss. Sammen med våre samarbeidspartnere skal vi sørge for masse underholdning og morsomme aktiviteter for både store og små i Fanzone. Her kan du blant annet oppleve Bjørnis med nytt show og sang.

I RBK Shop får du kjøpt den splitter nye RBK-drakten for aller første gang i butikk, og det blir garantert mulighet for å gjøre et kupp på både sesongkort og billetter til seriestarten mot Brann.

Åpen Dag blir en del av en ekte kick-off helg med Rosenborg! Dagen før, lørdag 28.mars, spiller Rosenborg treningskamp mot Østersund, etterfulgt av Avsparksfest på kvelden. Etter Åpen Dag avslutter Rosenborg BK Kvinner RBK-helga med årets første seriekamp.

Så kryss av helga i kalenderen med en gang, så kommer vi tilbake med nærmere informasjon etter hvert.


Annonse fra Eliteserien: