Verdens beste julegave!

Sesongkort og signert julekort. Se filmen og les mer her.

Annonse:


I fjor samlet spillerne seg til juleverksted på Brakka, hvor de signerte julekort til de som kjøper sesongkort før jul. Samtlige julekort ble revet unna i Shopen, og nå er Rosenborg klar med ny julekampanje. I videovinduet kan du se årets sesongkort-julefilm fra da spillerne forleden samlet seg med familie oppe i toppetasjen og skybaren Utsikten på Scandic Lerkendal.

Her ble det igjen trivsel og god stemning, samtidig som alle flittig signerte hver sin bunke med julekort. Kortene fungerer som omslagskort til sesongkort, og er perfekt å ha liggende under juletreet med sesongkortet inni, med en hilsen påskrevet fra deg og en av våre spillere.

De signerte julekortene er tilgjengelig RBK Shop for alle som kjøper eller har kjøpt sesongkort for 2019-sesongen (gjenkjøp og nykjøp). Man kan fritt velge hvilken spillers signatur (se spilleroversikt nederst i saken) man ønsker på julekortet, avhengig av kapasitet. Samme dag er også de splitter nye sesongkortene for neste sesong klare for uthenting. Så uavhengig av om man allerede har sikret seg fast plass eller om man ønsker å gjøre dette når man besøker RBK Shop, kan man altså fra 4. desember og helt fram til jul hente ut både sesongkort og signert julekort samtidig.

Så kan det på julaften ligge et sesongkort under juletreet til dattera, sønnen, kona, mannen, kjæresten, bestemor eller bestefar, inni et RBK-julekort med hilsen fra deg og Pål André Helland.

 Husk at du sparer penger på å kjøpe før rabattfristen fredag formiddag kl 12:00 fredag 21. desember.

Les mer om årets sesongkorttilbud her.

Sesongkort-tilbud i RBK Shop

RBK Shop kjører egne tilbud til sesongkortkjøpere som man også kan benyttes seg av:

Til voksen: Bilde ta’n Ivers krus 129,– (ord. pris 199,–)
Til barn: Matboks Lerkendal 59,– (ord.pris 99,–)

Disse spillerne har signert julekort

André Hansen
Arild Østbø
Birger Meling
Vegar Eggen Hedenstad
Erlend Dahl Reitan
Tore Reginiussen
Igoh Ogbu
Anders Ågnes Konradsen
Marius Lundemo
Mike Jensen
Anders Trondsen
Djordje Denic
Olaus Jair Skarsem
Jonathan Levi
Yann-Erik de Lanlay
Matthías Vilhjálmsson
Issam Jebali
Samuel Adegbenro
Pål-André Helland
Alexander Søderlund
Nicklas Bendtner

Annonse fra Eliteserien: