Vi søker verter til kampdag

Rosenborg Ballklub søker verter til årets kamper på Lerkendal.

Annonse:

Rosenborg Ballklub ble etablert i 1917 og er Norges mestvinnende fotballklubb. Klubben har høye ambisjoner, og både stolt fortid og stor fremtid. Våre verdier er: åpenhet, samfunnsengasjement, folkelighet, humør og engasjement, godfoten.

Vi søker verter til årets kamper på Lerkendal

Vertsrollen i Rosenborg Ballklub er en av Trondheims mest pulserende og spennende vertsjobber, og er en viktig funksjon for publikumsopplevelsen på Lerkendal. Våre hjemmekamper på Lerkendal trakk i 2022 i snitt 13 000 tilskuere i Eliteserien og er et av de største faste kulturarrangementer i Norge hver 14. dag. I tillegg til eliteseriekamper arrangerer klubben kamper i Norgesmesterskapet og i regi av UEFA.

Som vert på Lerkendal vil jobben din innebære sikkerhetsarbeid, visitering, billettkontroll, parkeringsvakt, publikumsvert med mer. Du får jobbe i et miljø som har bred og mange års erfaring med en positiv vinnerkultur. 

Som vert må du forplikte deg til å jobbe på de fleste av våre hjemmekamper.

Du må ha en utpreget serviceinnstilling med glimt i øyet og være innstilt på hele tiden å finne gode løsninger på situasjoner som kan oppstå. En normal kampdag er hektisk og krever at du kan opptre med ro og orden.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til arrangementssjef Tor Arve Hegerberg på e-post [email protected] eller mobil 924 20 959.

Søknadsfrist: Snarest

Kortfattet søknad sendes til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: