RBK Fotball i ferien

I sommer kan du trene fotball hver ukedag på SalMar Banen, hvor RBK Fotball i ferien (RBK FIF) arrangeres i samarbeid med SpareBank1 SMN.

Annonse:

Det har gått lang tid siden vi i Rosenborg Ballklub har sett de yngste håpefulle i aksjon på treningsfeltet på Lerkendal. Fotballen fikk en bråstopp i mars, også i RBK. Derfor vil vi tilby trening i hele sommer, og ønsker at så mange som mulig besøker oss i løpet av ferien sin.

Rosenborg Ballklub og SpareBank1 SMN har derfor gleden av å tilby fotballtrening for jenter og gutter i alderen 8-14 år, hver ukedag i hele sommerferien.

Kort om RBK FIF (Fotball i ferien)

  • Sted: SalMar Banen kunstgress
  • Åpent: Mandag–fredag i ukene 26–33
  • Tid: 14:00–16:00
  • Alder: 8–14 år (født 2012–2006)
  • Pris: 100 kr per trening.

Påmelding

Du kan melde på akkurat hvilke dager du ønsker i løpet av sommerferien. Send oss gjerne din påmelding ei uke før din første trening.

I samme påmelding kan du hake av på alle andre dager du ønsker å trene med oss i løpet av ferien. Melder du på kun én dag i første omgang er det null problem å melde på flere dager senere.

Max 100 deltakere per dag.

Deltakelse faktureres i etterkant og sendes til registrert e-post.

Meld på her

RBK-standard

Deltakere hos oss kan forvente dyktige trenere og artige og utviklende treninger. Du kan forvente profesjonalitet og RBK-standard i møte med oss i Rosenborg Ballklub. Vi overholder til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Treningsinnholdet er utarbeidet i samarbeid med SalMar Akademiet. Mats Langmo Karlstrøm og Per Jarle Dalum i RBK Skolen er ansvarlige for det sportslige. Begge har UEFA B-lisens. Øvrige trenere er kurset av RBK Skolen.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål: [email protected] 

Annonse fra Eliteserien: