RBK Skolens Vinterferie

Treningstilbud i vinterferien for jenter og gutter i alderen 8–14 år i Abrahallen!

I vinterferien arrangeres RBK Skolens Vinterferie i Abrahallen. Dette er tre dager med tilpasset fotballtrening for barn og unge i alderen 8–14 år.

Hver deltaker får trene med ei gruppe på sin alder, og RBK Skolens egne trenere sørger for et fotballfaglig bra opplegg og artige treninger. Våre trenere er til vanlig trenere på tiltak som RBK Fotball etter skoletid, RBK Utvikling og RBK Fotballskole. Vi har trenere med UEFA A- og B-lisens og NFF Grasrottreneren.

Hver deltaker får muligheten til å bli kjent med andre fotballspillere på samme nivå, og vil bli fulgt opp av samme trener over hele seks treninger.

Treningene tar hensyn til spillernes alder og fysiske utvikling, hvor spillere i vekstalder får øving i skadeforebyggende og motorisk trening, i tillegg til et fotballinnhold egnet for sitt ferdighetsnivå.

Du kan lese mer om vårt fotballfaglige innhold her.

Program 17.–19. februar

Mandag–onsdag.

  • 08:00–09:00 Frokost
  • 09:00–11:00 Trening
  • 11:00–13:00 Lunsj og A-trening RBK
  • 13:00–15:00 Trening

Lunsjen er på hele to timer fordi A-laget til RBK planlegger å trene mellom våre treningsøkter. Dette gir en unik mulighet til å komme tett på RBK-spillerne, da det blir mer enn nok tid til å se på treninga til A-laget før deltakerne på RBK Skolens Vinterferie skal ha sin siste økt for dagen.

Pris: kr 1.305,– (inkl. billettgebyr) 

Billetter fås kjøpt her

Ved spørsmål kontakt [email protected]

Velkommen!

Annonse fra Eliteserien: