RBK Utvikling og KeeperUtvikling

Treningstilbud for 11, 12 og 13-årige jenter og gutter (født i 2006, 2007 og 2008).

Annonse:

Vi i RBK Skolen ønsker å gi ivrige fotballspillere, både utespillere og keepere, en mulighet til å utvikle seg videre.

RBK Utvikling er et ekstratilbud for de som trener mye fotball på egen hånd, og som viser interesse for spillet og egen utvikling. Det stilles store krav til tilstedeværelse, fokus og konsentrasjon på treningene, og det er en forventning at de som melder seg på har dette og er motivert for å utvikle seg videre som fotballspillere.

Treningene foregår hovedsaklig utenfor kampsesongen, og det vil bli gjennomført 20 treninger fordelt på vår og høst. 10 treninger fra januar til april, og 10 treninger fra september til desember.

Tidspunkt er søndager 16:30–19:30. Endringer kan forekomme om noen av Rosenborgs lag spiller hjemmekamp.

Treningsplan høst 2019

Sted: SalMar Banen kunstgress, Lerkendal

Spillerne deles i grupper og på tidspunkt (16:30 og 18:00). Oppsett sendes til foresatte 1 uke før hver trening. Gruppeoppsett og baneplan henges på speakertårnet ved SalMar Banen.

  • søndag 22. sept kl 16:30–19:30
  • søndag 29. sept kl 10:30–13:30
  • søndag 13. okt kl 16:30–19:30
  • søndag 20. okt kl 16:30–19:30
  • søndag 27. okt kl 10:00–13:00
  • søndag 3. nov kl 16:30–19:30
  • søndag 10. nov kl 10:00–13:00
  • søndag 17. nov kl 16:30–19:30
  • søndag 24. nov kl 16:30–19:30
  • søndag 1. des kl 13:30–16:30 (Abrahallen)

Meld deg på RBK utvikling og RBK keeperutvikling her.

Trenere

Hovedansvarlig for RBK Utvikling i 2019 er Per Jarle Dalum. Han er prosjektleder for RBK Utvikling og vil være ansvarlig for gjennomføring av treningene. Per Jarle har trent seniorlag og juniorlag på herresiden i KIL/Hemne, og vil i 2018 fullføre UEFA B-lisens.

Trenere fra RBK Skolen vil sørge for en fotballfaglig høy kvalitet. RBK Skolen kurser egne trenere i samarbeid med NFF Trøndelag, i tillegg til kursing i RBK Skolens fotballfaglige innhold.

Fotballfaglig innhold

Per Jarle Dalum og Mats Langmo Karlstrøm jobber i RBK Skolen på heltid og er ansvarlige for det fotballfaglige innholdet.

Mats har UEFA B-lisens og er assistenttrener for Team BDO gutter født 2005. Han har tre års erfaring som trener for CSK G19. Han er nå hovedtrener for Tiller G19 i 0. divisjon og bidrar også inn mot A-laget til Tiller i 3. divisjon. Per Jarle er hovedtrener for Team BDO gutter født 2003. Han er også hovedtrener for KIL/Hemne i 4. divisjon.

Vårt fotballfaglige hovedfokus er å øve de basisferdigheter man trenger for å kunne utøve et grunnleggende posisjonsspill med ball. Dette er starten på å utvikle de ferdigheter man trenger for å kunne mestre et spill i lengderetningen i RBK-ånd. Mer konkret vil det dreie seg om å kunne posisjonere og bruke kropp, hode og føtter for å ta i mot ballen slik at man er i stand til å beskytte ballen, se banen (framover), og deretter hurtig spille ballen framover, drible, skyte etc.

En viktig del av det å kunne posisjonere og bruke kropp, hode og føtter slik at man er i stand til å se banen og hurtig gjøre neste handling, er å kunne bruke begge føttene, og da riktig fot ut i fra enhver situasjon til å ta i mot ballen. Dette henger også sammen med oppfatningsferdighet: vi er opptatt av at spillerne får mer detaljerte tilbakemeldinger enn «orienter deg». Vi fokuserer på hvor man skal se, hva man skal se etter, hvordan man skal tolke det man ser, og hva man skal bruke det man ser til.

I tillegg til de overnevnte individuelle ferdigheter, vil vi øve taktiske prinsipper for et grunnleggende posisjonsspill, som i all hovedsak dreier seg om posisjonering på banen for å sikre støtte til ballfører, trusler mellom og bak forsvarslinjer, å utfordre forsvarslinjer med ball – alt dette for å kunne spille ballen i lengderetning til spillere i truende posisjoner og deretter score mål.

Ferdighetsutvikling for keepere

Som deltaker på RBK KeeperUtvikling får øving i ferdigheter som kreves av en moderne keeper. Dette innebærer mye fokus på ballbehandling, distribusjonsferdighet samt keeperen som forsvarer. I tillegg kommer mer tradisjonell keeperteknisk ferdighetsutvikling, organisering av forsvar og dødball samt feltarbeid. Treningene vil bestå av 45-60 minutter keepertrening etterfulgt av spill med en gruppe tilpasset sitt ferdighetsnivå. For å melde på, følg linken og merk at du ønsker keepertrening i påmeldingen.

Velkommen!

Annonse fra Eliteserien: