Salg- og partneransvarlig

Tar du frem godfoten og blir Rosenborg Ballklub sin nye salgs- og partneransvarlig?

SØK HER

Vi er på utkikk etter en resultatorientert og strukturert kollega til vår Salg- og partneravdeling. Du liker utfordringer, liker å jobbe med mennesker og er målbevisst. I denne stillingen hos oss i Rosenborg Ballklub må du være en racer på å skape gode kunderelasjoner, forvalte en egen kundeportefølje og ikke minst være en god selger. Vi blir forbundet med høyt tempo, mange utfordringer og stor eksponering.

Artig og angrepsvillig

Som salg- og partneransvarlig i Rosenborg Ballklub vil du bli en del av et team som har det kommersielle ansvaret for salg og forvaltning av klubbens samarbeidspartnere, sponsorer og VIP-kunder.

Du vil få ansvaret for å bygge opp en egen portefølje, du skal være en aktiv deltaker i videreutviklingen av konseptet både operativ og strategisk, og i tillegg skal du ha ansvar for partneroppfølging på alle nivå. Du vil også ha en aktiv rolle på de forskjellige arrangementene i klubbens regi.

Humør og engasjement

Trigges du av muligheten til å jobbe selvstendig og fritt innenfor gode rammer, eller muligheten til å bruke din kreativitet for god resultatoppnåelse? Er du på jakt etter muligheten for faglig utvikling og/eller et større nettverk? Da er absolutt dette en stilling for deg. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et godt og inspirerende fellesskap.

Alt du træng for å få te nå stort

Vi ser etter en person med høyere relevant utdannelse, kommersiell teft og forretningsmessig erfaring, gjerne fra større virksomheter. Du må kunne vise til forretningsmessig forståelse og ha et betydelig kremmerinstinkt, at du kan dokumentere gode salgsresultater er en stor fordel.

Stillingen setter ytterligere krav til analytisk evne, høy arbeidskapasitet og en metodisk tilnærming til oppgavene. Du bør kunne skape og opprettholde et godt samarbeid og en god dialog med nye og gamle samarbeidspartnere. For å kunne lykkes i denne rollen må du være faglig sterk og ha en energisk gjennomføringskraft.

Du evner å jobbe godt alene og i team. I tillegg er du handlekraftig og initiativrik. Det er av stor betydning at du identifiserer deg med Rosenborgs verdier, merkevare og samfunnsansvar.

Vil du være en del av dette søker du!

Kontaktinformasjon

Siri Beate Røddesnes, [email protected], 971 44 471
Gunn Iren Berg Svendsen, [email protected], 934 60 310

Søk her

Søknadsfrist: 9. januar 2022

Annonse fra Eliteserien: