Simen Pütz Fritzøe sammen med Stig Forbregd. I bakgrunnen er RBKs Gatelag igang med intensiv trening.

Clear Channel blir partner i RBK

RBK har et omfattende partnernettverk med mer enn 80 selskaper fra ulike bransjer. Clear Channel forsterker nå dette nettverket, og gleder seg til å komme i gang!

Annonse:

–RBK og Clear Channel er begge en naturlig del av byen, på hver vår måte. Vi deler verdier, tar vårt samfunnsansvar og begge har et ønske om å bidra positivt. Sammen kan vi utgjøre en forskjell, sier Stig Forbregd i Clear Channel.

Et bedre samfunn

–RBK og Clear Channel har mye felles i verdigrunnlaget, og de passer derfor svært godt sammen med oss, og de andre partnerne i vårt nettverk, sier Simen Pütz-Fritzøe som er salgs- og partneransvarlig i RBK.

Simen Pütz Fritzøe og Stig Forbregd sammen med RBK Gatelag på treningsbanen på Lerkendal
Simen Pütz-Fritzøe og Stig Forbregd sammen med RBK Gatelag på treningsbanen på Lerkendal

Clear Channel har mange flater som kan anvendes for dem som ønsker å nå ut med sine budskap til trønderne. I tillegg til avtalen som nettverkspartner skal RBK og Clear Channel samarbeide med ulike initiativer innen bærekraft. -Vi vet at våre flater får stor oppmerksomhet, og har en reell påvirkning. Med det følger et stort ansvar. Derfor velger vi å inngå partner­skap og initiativer der vi kan bidra til at folk føler seg trygge, involvert og inkludert i byen, sier Stig Forbregd i Clear Channel.

Annonse fra Eliteserien: