Action Trondheim forlenger!

Annonse:

Action Trondheim er en ledende aktivitetstilbyder i Trøndelag, som tilbyr et bredt spekter av spennende og utfordrende aktiviteter for enkeltpersoner, grupper og bedrifter. Selskapet drives av eier Arild Instebø, som har lang erfaring med å levere aktiviteter til en rekke kunder i Midt-Norge og resten av landet. Sjansen er stor for at du har vært i kontakt med eller sett deres aktiviteter siden de leverer til bl.a kjøpesentra,idrettsarrangementer, konserter, teater, tv og teambuilding.

Action Trondheim tilbyr et variert utvalg av aktiviteter fra eget lager, som inkluderer alt fra rodeookse, interaktive aktiviteter, hoppeslott, dj, lasershow,boblefotball,ansiktsmaling, lysdekor og mye annet. Selskapet har også en lang liste over fornøyde kunder som har brukt tjenestene deres til å organisere en rekke arrangementer, fanzone før idrettsarrangementer,  utdrikningslag, bursdagsfeiringer og teambuilding-øvelser for bedrifter.
 


Action Trondheim er en pålitelig og erfaren leverandør av aktiviteter, og de har et sterkt rykte for å levere kvalitetstjenester til en rekke kunder i Midt-Norge og resten av landet.
Så hvis du leter etter spennende og utfordrende aktiviteter for å styrke samarbeid og teambygging i din bedrift eller organisasjon, er Action Trondheim den perfekte aktivitetseverandøren for deg, forteller daglig leder Arild Instebø.

 

Det er en glede at Action Trondheim ønsker å være med videre i Rosenborg sitt nettverk i 2024. Arild og Action Trondheim skal ha mye av æren for at årets form av «partnercup» ble en så stor suksess som det ble og vi gleder oss til løfte dette konseptet enda mer sammen med Action Trondheim i 2024. Sier Salg og Partneransvarlig Simen Pütz-Fritzøe.

Annonse fra Eliteserien: