Action Trondheim ny partner!

Velkommen som ny partner av klubben, Action Trondheim

Annonse:

Action Trondheim er en ledende aktivitetstilbyder i Trøndelag, som tilbyr et bredt spekter av spennende og utfordrende aktiviteter for enkeltpersoner, grupper og bedrifter. Selskapet drives av eier Arild Instebø, som har lang erfaring med å levere aktiviteter til en rekke kunder i Midt-Norge og resten av landet. Sjansen er stor for at du har vært i kontakt med eller sett deres aktiviteter siden de leverer til bl.a kjøpesentra,idrettsarrangementer, konserter, teater, tv og teambuilding.

Action Trondheim tilbyr et variert utvalg av aktiviteter fra eget lager, som inkluderer alt fra rodeookse, interaktive aktiviteter, hoppeslott, dj, lasershow,boblefotball,ansiktsmaling, lysdekor og mye annet. Selskapet har også en lang liste over fornøyde kunder som har brukt tjenestene deres til å organisere en rekke arrangementer, fanzone før idrettsarrangementer,  utdrikningslag, bursdagsfeiringer og teambuilding-øvelser for bedrifter.
Selskapet har et team av dyktige og erfarne instruktører som sikrer at aktivitetene utføres på en trygg og profesjonell måte. Action Trondheim legger stor vekt på å tilby en unik opplevelse til kundene sine, og sørger for å tilpasse aktivitetene etter kundenes ønsker og behov.
Action Trondheim er en pålitelig og erfaren leverandør av aktiviteter, og de har et sterkt rykte for å levere kvalitetstjenester til en rekke kunder i Midt-Norge og resten av landet.
Så hvis du leter etter spennende og utfordrende aktiviteter for å styrke samarbeid og teambygging i din bedrift eller organisasjon, er Action Trondheim den perfekte aktivitetseverandøren for deg, forteller daglig leder Arild Instebø.

 

Fantastisk med en ny engasjert partner inn i klubben! Vi gleder oss veldig til en spennende sesong sammen med Action Trondheim, både på og utenfor banen! En aktør som gir gode muligheter for andre partnere å kunne være med å løfte fanzone på kamper til et nytt nivå! Samt skal Action Trondheim og bidra inn med partneraktiviteter i året som kommer, avslutter salg og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs

 

Annonse fra Eliteserien: