Årets partner og spillere i 2023

Mandag arrangerte Rosenborg nyttårslunsj i storstua San Siro på Scandic Lerkendal. Årets beste partner ble hedret, og årets beste spiller på A-lag kvinner og A-lag herrer.

Annonse:

(Bildet over fra venstre: Oda Brå Beichmann, Geir Tore Mathisen og Marte Nordtømme fra SpareBank 1 SMN)

San Siro-salen var fylt med 200 engasjerte rosenborgere fra både partnernettverket, spillere, trenere og støtteapparat. Den fine samlingen startet på tradisjonelt vis med selveste Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne på scenen. De eide scenen som de har gjort så mange hundre ganger før, og holdt forsamlingen i sin hule hånd med velkjente Rosenborg-klassikere. Det ble til og med en vandring ned blant publikum mens de spilte. Da de kom frem ved Alfred Johansson sitt bord så stoppet sannelig artistene opp, for å fremføre et nyskrevet Alfred-vers, i Champions League-sangen. No pressure, der altså.  

Gjestene hygget seg med svært god mat og fikk oppleve intervjuer og hele tre prisutdelinger fra scenen. Årets spiller på A-lag kvinner ble Cesilie Andreassen og årets spiller på A-lag herrer ble Sverre Nypan. Kåringen er resultat av en avstemming blant alle Rosenborg sine partnere. Vi gratulerer!  

Tre nominerte til Årets Partner 2023  

Årets partner ble også hedret fra scenen. Kåringen gjøres av administrasjonen i Rosenborg, og for prestasjonene i 2023 var det ekstra vrient å kåre en vinner. Det var tre nominerte og disse var: 
Frost Røros. COOP Midt-Norge. SpareBank 1 SMN.  

Vinneren av Årets Partner 2023, i tett konkurranse, ble SpareBank 1 SMN. Under utdelingen ble blant annet deres engasjement fremhevet som særdeles positivt, med deltakelse på absolutt alle partneraktiviteter, kamper og arrangementer i både topp og bredde i klubben. Vi gratulerer! 

Annonse fra Eliteserien: