NE 2.0

Arrangør- og eventselskapet Norway Events er med i partnernettverket.

Annonse:

Norway Events er et arrangør- og eventselskap med lokal forankring i Trondheim. Vi står blant annet bak arrangementet Toppidrettsveka, som for øvrig har 20-års jubileum i 2024. Flere av våre ansatte har sentrale roller i gjennomføringen av Ski-VM i 2025, i tillegg til mange andre spennende prosjekter. Vår kompetanse og erfaring gjør at vi kan ta på oss alt av ulike arrangementer og eventer, fra stort til smått.

 

Vi er svært takknemlige og stolte over muligheten til å bli en del av nettverket til en så kjent merkevare som Rosenborg og ser på dette som en god arena til å knytte kontakter og følge både herre- og damelaget i en spennende tid fremover. Vi håper samtidig å kunne være en bidragsyter inn både mot Rosenborg og deres partnere gjennom samlinger og øvrige treffpunkter i tiden som kommer, Sier daglig leder i Norway Events, Daniel Myrmæl Helgestad.

Norway Events kommer til å komme inn som et friskt pust i nettverket og med et stort ønske om å bygge nettverk, vi gleder oss til å ha dere med sier Salg og partneransvarlig Simen Pütz-Fritzøe. 

Annonse fra Eliteserien: