Børstad Transport signert ut 2023

Ny 2 års avtale for Børstad.

Annonse:

– Når avtalen skulle reforhandles var det en selvfølge at vi skulle bli med videre. Etter en litt trøblete sesong i fjor, ser vi at Rosenborg som klubb og samfunnsbygger, har mye spennende på gang.

Det sier salgs- & markedsrådgiver i Børstad Transport, Anders Bækkevold.

– Nytt trenerapparat, unge lovende lokale spillere blir tatt opp i A-stallen, nye planer for å hente tilbake publikum på Lerkendal og et tettere bånd til damelaget. Dette vil vi bli med på! Vi kan gjenspeile oss i mye av den samme filosofien som Rosenborg har og sammen ønsker vi å «reise kjerringa».  

– Vi ser også verdien av det gode samarbeidet og samholdet som partnernettverket har. Med et samfunn, som forhåpentligvis åpner opp igjen snart, skal dette styrkes ytterligere. 

– Vi gleder oss til en ny sesong, med oppturer, nye forretningsrelasjoner, gode samtaler, nye avtaler og et STAPPFULLT Lerkendal!!, avslutter Bækkevold.

– Børstad Transport kom inn som ny partner i fjor og at de nå signerer for 2 nye år er vi veldig takknemlig for! Ekte RBK fans og flotte nettverksambassadører som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med i årene som kommer. Ryktene sier de allerede har begynt å trene seg opp til årets partnercup 😉…, sier salg- og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs om den nye avtalen.
 

Annonse fra Eliteserien: