Donuts til nettverket, velkommen til Daddy's Donuts!

Daddy's Donuts blir Rosenborg-partner.

Annonse:

Daddy's Donuts er en familieeid bedrift som spesialiserer seg på små bakverk som donuts og økologisk kvalitets kaffe. Gjennom kreativitet og kvalitet tar de donuts opp til et nytt nivå med gode smaker og et elegant utseende. Nå skal de vise frem sine produkter til andre bedrifter i Rosenborg sitt partnernettverk, og ikke minst til de som gjester Fanzone på Lerkendal stadion.

Daddy's Donuts har en egen kafé i Carl Johans gate 12. Der blir du møtt med hyggelig betjening og en rolig avslappet atmosfære. I tillegg til kafédrift driver vi med leveringer til bedrifter, selskap og arrangementer, eksempelvis Fanzone på Lerkendal stadion. I enkelte tilfeller kan også kreativiteten komme ekstra godt frem, slik som med en egen RBK-donut som ble presentert før kampen mot Viking.

– Vi ønsker å skape noe nytt til byen som kan bidra positivt til både hverdag og fest. Dette gjør vi med lidenskap, det å være målbevisst og kreativitet. Vi er tre søsken som jobber sammen, og det som ligger til felles er at vi alltid har drømt om å åpne et spisested. Vi åpnet dørene i 2022 og ønsker drømmen skal fortsette videre sammen med våre nye og gamle kunder, og nå med Rosenborg Ballklub, sier søsknene bak selskapet.

Om å bli en del av Rosenborg sitt nettverk

– Vi er partner av Rosenborg for vi ser klare likheter med hvordan vi ønsker å fremstå og jobbe. Blant annet det å være målbevisst, det å skape noe og gi gode opplevelser for mennesker sier søsknene bak Daddy's Donuts.

– Det er utrolig gøy at en start-up i en så tidlig fase ser verdien i å være med i vårt nettverk og tør å satse. Jeg er overbevist over at nettverket har mye å tilføye Daddy's Donuts og at de har mye å tilføre nettverket.  I tillegg til å være med i nettverket vil de også sette sitt preg i Fanzone til kommende sesong med salg av sine delikatesser og de hadde premiere på første seriekamp med både høy omsetning og stor oppmerksomhet, sier salg og partneransvarlig  i RBK, Simen Pütz-Fritzøe.

Annonse fra Eliteserien: