ELIS forlenger – nå også med kvinnelaget

Elis Norge AS har signert en ny treårsavtale med Rosenborg Ballklub.

Annonse:

RBK og Elis Norge AS (tidligere Berendsen Tekstil Service AS) har i dag blitt enige om å forlenge samarbeidet – avtalen strekker seg over nye tre år.

– Dette er helt fantastisk, sier salg og partneransvarlig i RBK, Harald Lundemo

– Ikke minst er det gledelig at Elis også blir med RBK Kvinner i tiden fremover.

Elis har allerede i flere år vært sponsor for herrelaget til RBK. Og når Elis ønsket å fornye samarbeidet fremover så var det åpenbart for den nye driftssjefen for Elis i Trondheim, Alexander Bore, og key-account manager Geir Olsen, at en ny avtale også skulle inkludere kvinnelaget.

– Våre kjerneverdier er respekt, integritet, ansvar og profesjonalitet. Da er det helt naturlig at våre verdier også inkluderes mot kvinnelaget til RBK sier Alexander Bore. Vi ønsker nå å være med på å løfte fokus på kvinnefotballen og vise at vi er dedikert til at begge lagene skal kunne lykkes.

For å sikre og støtte videre utvikling av kvinnefotball i RBK så har Elis også lagt inn intensiver i avtalen for kvinnelaget til RBK som er høyere enn de som ligger i avtalen for herrelaget for de neste tre årene.

– Skal vi få redusert forskjellene i idretten når det gjelder lønninger og bonuser mellom herrer og kvinner så må vi starte et sted. Da kan vi som sponsor gå foran og vise vei, uttaler Bore og Olsen. 

– Så håper vi å kunne hjelpe RBK med å bygge opp to likeverdige lag som kan være med å kjempe på det høyeste nivå både i kvinne- og herreligaen. 

Torgrim Olsen i RBK Kvinner ønsker Elis hjertelig velkommen inn i varmen.

– Det er svært positivt at Elis forlenger med herrene, og samtidig velger å gå inn og støtte kvinnelaget. Vi ser en økende støtte mot kvinnelaget i 2021 fra flere hold, og nå gleder vi oss til å fortsette oppturen både på og utenfor banen sammen med Elis.

Annonse fra Eliteserien: