Elis Norge AS fornyer avtalen med klubben, signert for 2024!

Annonse:

Vi er veldig stolte og glade for å fornye partnerskapet med Rosenborg Ballklubb, da vi kjenner oss igjen i RBK sine grunnverdier, og da spesielt Godfoten i bunn.

Rosenborgs samfunnsengasjement i eget gatelag er også noe vi i Elis beundrer og er helt i tråd med Elis Norge sine grunnverdier.  

Det vi har felles med Rosenborg er at man hele tiden må være under utvikling. Vi i Elis jobber hver dag med å utvikle nye innovative løsninger som kommer alle parter til gode.

Innovasjon gjelder alle ledd i vår verdikjede - både når vi lager nye kolleksjoner, logistikksystemer, apper og selvbetjeningsystemer m.m. Vi jobber tett med våre kunder og partnere, for å utvikle verdiskapende løsninger. Dette har ført til at vi i dag er ledende aktør på markedet. 

Elis og Rosenborg driver jo ikke med det samme, men det handler om å levere et godt produkt, slik at folk kommer tilbake. Av samme grunn tror vi at vi kan tilføre og lære noe av hverandre.

Elis har hatt en sterk utvikling i 2023. Vi tror sterkt på at dette vil skje i RBK også, og vi gleder oss til å oppleve det, gjennom samarbeid og deling av erfaringer. Forteller distriktsansvarlig Geir Olsen.

 

Vi er veldig glad for at Elis Norge blir med klubben videre! At vi allerede nå er godt i gang med å fornye partneravtaler med utløp i 2023 er viktig for oss. Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet vi har hatt med Elis siste årene og vi gleder oss stort til mye bra opplevelser sammen i 2024, både på og utenfor banen! Sier salg og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs

Annonse fra Eliteserien: