Entro er ny forretningspartner i RBK

Entro skal bidra til at RBK oppnår sine bærekraftsmål i prosjektet "Grønn stadion" og FN-prosjektet "Fotball for målene".

Annonse:

På bildet fra venstre: Christine Nossum, RBK; Ove Sotberg, Entro; Tore Bjørseth Berdal, RBK; Sofi Hildonen og Vibeke Askeland, Entro.
  
Rosenborg Ballklub og Entro har inngått et langsiktig samarbeid der de gjennom flere faser skal sørge for at Lerkendal blir en av Europas mest miljøvennlige fotballstadioner.

Første fase omfatter en kartlegging av hvilke tiltak, bygnings- og driftsmessig som gir mest effekt. Driftsoptimalisering gjennomføres umiddelbart samtidig med kartlegging og analyse av investeringstiltak. Deretter vil Entro i fase 2 gjennomføre tekniske og bygningsmessige tiltak som vedtas av RBK.
 
– Vi har over lengre tid jobbet med en bærekraftstrategi i Rosenborg, og nå skal vi sammen med Entro sette handling bak ordene. I tillegg til å bidra inn mot klubben og Lerkendal, skal vi sammen med Entro og flere andre samarbeidspartnere sette bærekraft på agendaen i vårt partnernettverk, sier Christine Nossum, salg- og partneransvarlig i RBK.
 
– Entro er stolt av å kunne støtte Rosenborg Ballklub som forretningspartner. Vi deler de samme bærekraftige verdiene som klubben representerer og ønsker å spille på lag for å nå felles mål, sier Ove Sotberg, CEO i Entro.

Entro AS

  • Entro er et av Nordens ledende selskaper innen energieffektivisering og har lang og bred erfaring innen energieffektivisering av alle typer bygninger og tekniske anlegg.

  • Gjennom en helhetlig gjennomgang av drift og tekniske anlegg oppnås ofte en energisparing på opp mot 30 % uten investeringer. I tillegg vil investeringstiltak sørge for ytterligere besparelser.

  • Reduksjon av klimagassutslipp gjennom energieffektivisering utgjør 37 % av løsningen for å nå FNs mål om å stoppe klimaendringene innen 2030.

  • I tillegg er det kostnadseffektivt, raskt å gjennomføre og konfliktfritt. Dermed er Energieffektivitet noe av det mest bærekraftige som kan gjøres for å redde kloden.


 

Annonse fra Eliteserien: