Forlenger samarbeidet med Coop

Rosenborg Ballklub og COOP Midt-Norge signerte torsdag ettermiddag en ny avtale som strekker seg til og med 2020.

Annonse:

Rosenborg Ballklub og Coop Midt-Norge forlenger samarbeidet

Rosenborg Ballklub og COOP Midt-Norge signerte torsdag ettermiddag en ny avtale som strekker seg til og med 2020.

RBK og Coop har siden 2015 hatt et nært og svært godt samarbeid. Den nye avtalen bygger på det eksisterende samarbeidet og partene er svært godt fornøyd med den nye avtalen. De to aktørene har med sine klare fellestrekk vist seg å være en svært god match.

Både Rosenborg og Coop har i dag sentrale posisjoner i regionen som medlemseide virksomheter, og er ledende på sine respektive felt.

- Vi føler oss hjemme med Coop, som vi opplever å ha lik oppfatning av verdigrunnlaget som oss. Vi er derfor godt fornøyd med å ha blitt enig med COOP og ser fram til det videre samarbeidet sier daglig leder i Rosenborg Tove Moe Dyrhaug. COOP er med på å utvikle oss og det er vi svært tilfreds med sier Dyrhaug. Vi har også et felles samfunnsengasjement som vi vil fortsette med gjennom den nye avtalen.

- Vi håper gjennom den nye avtalen å få være med å bidra til å ta RBK til enda større sportslige høyder, selv om tre seriemesterskap, to cupmesterskap og to gruppespill i Europa i løpet av de siste tre årene heller ikke er å forakte, sier adm. direktør Torbjørn Skei i COOP Midt Norge. Den nye avtalen er godt forenlig med den store satsningen COOP har på breddeidrett og innenfor samfunnsengasjement, sier Torbjørn Skei. Gjennom denne avtalen viser både vi og Rosenborg at toppidrett og breddeidrett henger sammen og gjensidig styrker hverandre, sier Skei.

Kontaktpersoner:

Torbjørn Skei, adm. direktør COOP Midt Norge tlf: 45 51 61 46
Tove Moe Dyrhaug, daglig leder Rosenborg Ballklub tlf: 48 18 07 40

Annonse fra Eliteserien: