Frost Røros blir partner i RBK

Motebutikken Frost Røros går inn i nettverket til Rosenborg Ballklub.

Annonse:

– Det er skikkelig artig at Frost ønsker å bli med på laget. De er en av de beste i sin bransje, og vi gleder oss til spennende samarbeid framover.

– Jeg er helt sikker på at vi sammen skal spille hverandre gode, sier Christine Nossum, salg- og partneransvarlig i Rosenborg Ballklub.
 
Frost Røros har tre flotte motebutikker, to i hjertet av bergstaden Røros og en på City Lade i Trondheim, i tillegg en innholdsrik nettbutikk.

Butikkene fører klær både til dame og herre, og har fokus på tidløse kvalitetsplagg samtidig som de følger trendbildet. Her finner du merkevarer som Holzweiler, Gant, Replay, Frislid, Camilla Pihl, Samsøe Samsøe, ByTiMo, Five Units, Part Two, Woodling, Swims og Gestuz for å nevne noen. De har i tillegg Frost Proff som tilbyr arbeidsklær både til de som sitter på kontor og de som trenger slitesterke klær. 
 
– Vi er imponerte over grepene som er gjort for å forene kvinne- og herrefotball i en og samme klubb. Og ikke minst satsingen som er gjort på kvinnefotballen. Frost Røros identifiserer seg med mange av verdiene til klubben, noe som var viktig for oss da vi skulle knytte oss til et nettverk.

– Vi ønsker å skape noe mer enn nok en motebutikk, og vi vil skape noe å være stolt over for medarbeidere, samarbeidspartnere, lokalbefolkning, leverandører og flere. På lik linje som Rosenborg har skapt noe å være stolt over, sier Frank Norvik, eier av Frost Røros
 
Besøksadresse i Trondheim: Haakon VIIs gt. 9, 7041 Trondheim.
Besøksadresse på Røros: Kjerkgata på Røros. 7374 Røros.

Nettbutikk: https://frostroros.no/
E-post: [email protected] 
Instagram: www.instagram.com/frostroros_no
Facebook: https://www.facebook.com/frost.roros
 

Annonse fra Eliteserien: