Inderøy Slakteri fornyer partneravtalen for 2023

Fantastiske Inderøysoddet og andre lokale smaker blir å finne på Lerkendal i 2023 også.

Annonse:

Inderøy Slakteri AS er veldig fornøyde med å kunne videreføre samarbeidet med Rosenborg. Vi gleder oss til en ny sesong der Rosenborg fortsetter sin gode utvikling med spennende kamper, der det skapes flere kvelder med magisk stemning som på siste sesongs Bodø Glimt kamp på Lerkendal. Når Rosenborg spiller festfotball på Lerkendal, skal vi sørge for å lage festmat på vip området til Adressa.

Vi vil kjøre arrangement på 4 hjemmekamper der vi serverer lokalprodusert mat og drikke på vip Adressa. Nettverksbygging er også en vesentlig del av samarbeidet, så vi ser frem til å bli enda bedre kjent med Rosenborg og de andre samarbeidspartnerne i nettverket. Vi håper også at Rosenborg og samarbeidspartnerne tar turen til Inderøy for å bli enda bedre kjent med Inderøy og alt det fantastiske vi har å by på.

 

Klubben og nettverket var heldig å bli godt kjent med gjengen fra Inderøy Slakteri siste halvår i fjor. Et samarbeid vi hadde stor tro på og som viste seg og fungere veldig godt for begge parter. Derfor utrolig hyggelig at avtalen for 2023 er signert.

Nå ser vi frem til nydelig lokal mat på enda flere kamper og ikke minst se enda mer til Inderøy Slakteri på våre nettverksarrangementer, forteller salg og partneransvarlig Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: