Inderøysoddet er på vei til Lerkendal

Inderøy Slakteri AS blir partner med RBK, og serverer sodd på Lerkendal høsten 2022.

Annonse:

– Det er fest i Trøndelag når Rosenborg spiller på Lerkendal. Vi på Inderøy Slakteri har produsert sodd som festmat i flere generasjoner. Vi ser fram til å ta med oss ekte Inderøysodd til Lerkendal og bli en del av RBK-nettverket, sier Håvard Gausen, Daglig Leder i Inderøy Slakteri.

Etter mer enn 80 års fartstid med sodd, supper, pølser og spekemat er laget på Inderøy Slakteri i kontinuerlig utvikling.

– Vi er opptatt av å lage Lokalmat for framtida, og jobber hver dag for å videreføre en stolt trøndersk matkultur som fremtidige generasjoner skal få glede av. RBK har et verdigrunnlag og et engasjement som representerer en kanonmulighet for nå ut til enda flere, sier Gausen.

I september får RBK besøk av Lillestrøm og da inviteres det til festmåltid på et eget VIP-område med Inderøysodd i godt selskap av annen lokalmat fra Inderøy. I tillegg blir det mulighet til å kjøpe seg et beger med varmt Inderøysodd på området for kjernen og i en av de andre kioskene.

– Ideen om sodd på Lerkendal kommer nemlig fra grasrota og engasjerte RBK-supportere i Kjernen, forteller Gausen.

– Vi gleder oss til en høst med spennende kamper, nye talenter, og ikke minst gjøre oss kjent i RBK-nettverket. Vi er heller ikke tunge å be om RBK ønsker seg aktiviteter med lokalmatprodusenter i kulturlandskapet i Inderøy, avslutter Gausen.

Salg og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs er glad for å ha fått med seg gjengen fra Inderøy Slakteri på laget.

– Utover høsten så vil man kunne kjøpe nydelig Inderøy sodd på kjernen og utvalgte kiosker Lerkendal. Da skal både soddet og fotballen varme oss!

– I tillegg blir det mulighet å kjøpe billetter på VIP Adressa hvor mat fra Inderøya blir servert til både LSK og Bodø/Glimt-kampen. Samtidig er det utrolig spennende å kunne være med å løfte frem lokale produsenter og bedrifter fra hele Trøndelag.

Annonse fra Eliteserien: