KLP Eiendom fornyer partneravtalen og blir med klubben videre.

Annonse:

KLP Eiendom forlenger sitt engasjement som nettverkspartner for Rosenborg Ballklub av flere viktige grunner; blant annet at organisasjonene deler felles verdier. KLP Eiendom ser verdien av å støtte en klubb med sterke røtter og en imponerende historie.

Videre gir partnerskapet KLP Eiendom en mulighet til å styrke sitt nærvær i lokalsamfunnet og bygge relasjoner. Fotball er en fin arena for å knytte bånd med mennesker, og KLP Eiendom ser på Rosenborg som et ideelt partnerskap for dette..

I tillegg gjør samarbeidet med Rosenborg Ballklub at KLP Eiendom øker synligheten og kan markedsføre seg selv. Klubbens sterke tilstedeværelse og popularitet gir en plattform for KLP Eiendom til å nå ut til et bredt publikum, både nasjonalt og lokalt.

Alt i alt er forlengelsen av partnerskapet en strategisk beslutning for KLP Eiendom, som ser verdien av å knytte seg til en respektert klubb som Rosenborg Ballklub for å fremme felles verdier og mål, forteller Kine Kolgrov Fossen og Bjørnar Pedersen i KLP Eiendom Trondheim. 

 

Veldig gledelig at KLP Eiendom velger å bli med klubben videre som partner! En partner vi setter stor pris på og som nå med ny avtale viser seg som en kontinuitetsbærer i partnerfamilien! 2024 blir år nr 7 sammen, ett år vi virkelig ser frem til både på og utenfor banen sammen med KLP. Sier salg og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs.

 

 

Annonse fra Eliteserien: