Koteng ny forretningspartner

Øker engasjementet sitt i Rosenborg.

Annonse:

– Med unntak av å ha levert en styreleder ;) har vi i mange år bidratt til Rosenborg som Nettverkspartner. Nå tar vi steget opp til Forretningspartner, sier Greta Stegavik i Koteng.

– Ingen kan som Rosenborg samle og engasjere trønderne, helg etter helg, år etter år. Rosenborg har utviklet seg til å bli den viktigste kulturinstitusjonen i Trøndelag, og vi ønsker å bidra til og delta på videre framgang. Fusjonen med RBK-kvinner er historisk og viktig, og det blir også spennende å følge med på utviklingen av Gatelaget.

– Vi har store forventninger og tro på at dette blir en god sesong, med Rosenborg tilbake i storslag, og ikke minst med fulle tribuner. Vi er alle glade for å kunne samles igjen etter to år med begrensninger, forteller leder Marked- og kommunikasjon Greta Stegavik.

– Å få signert ny avtale med Koteng på forretningspartner-nivå betyr mye for oss! At de nå involverer seg ytterligere på flere områder er vi takknemlig og ydmyke for. Vi gleder oss til å løfte samarbeidet ytterligere i sesongen som kommer, samtidig som vi gleder oss til mange fine opplevelser både på og utenfor banen sammen» sier salg og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: