MDE Trondheim – ny partner i RBK

MDE Trondheim blir med på RBK-reisen i 2024 og gleder seg til å bli bedre kjent med flere i næringslivet her i byen.

Annonse:

– Siden MDE ble etablert i 2007 har vi hjulpet mange tusen arbeidstakere og bedrifter med å finne hverandre. I dag består MDE Group av 12 selskaper som tilbyr konsulent-, bemannings- og rekrutteringstjenester, regnskapstjenester, offshorepersonell og rådgivning. Målet vårt er å bidra til verdiskaping ved å rådgi og tilrettelegge slik at arbeidstakere og virksomheter finner hverandre – basert på kompetansebehov og egnethet. Vi etablerte kontor i Trondheim august 2022 og ser på dette nettverket som en god måte for oss å bli bedre kjent med mange spennende bedrifter i byen.

– Rosenborg har lagt frem meget spennende planer for nettverket det kommende året som vi mener vil bli nyttig og innholdsrikt. Vi har ila det første året hatt en veldig god start og tar sikte på videre fremgang i 2024, så pilen vår kommer til å peke samme vei som RBK sin i sesongen som kommer. Det er også veldig artig å se at RBK satser, og lykkes på kvinnesiden som forhåpentligvis kan smitte over på herrelaget. Vi er i tillegg en gjeng som er over gjennomsnittet interessert i fotball og gleder oss til å kunne følge RBK tett i sesongen som kommer, forteller daglig leder og partner, Andreas Samuelsen Stensrud.

– Veldig hyggelig å ønske MDE Trondheim velkommen til RBK-familien! Vi ønsker alltid fremoverlente bedrifter med i vårt nettverk og MDE blir en veldig fin og ny tilvekst til vårt allerede godt etablerte partnernettverk. Vi ser alle frem til å bli bedre kjent med gjengen i MDE og vi tror på suksess både på og utenfor banen i året som kommer, sier salg- og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs. 

Annonse fra Eliteserien: