Mia Health AS blir ny partner av klubben!

Annonse:

Mia Health er din digitale tvilling, basert på førsteklasses forskning.

"Mia Health gir Rosenborg-supportere over hele verden en friskere hverdag. Med basis i forskningen til NTNU-professor Ulrik Wisløff, som også er leder for FysMed-avdelingen i Rosenborg, gjør vi god helse enkelt med kvalitetssikrede livsstilsråd som passer for akkurat deg.

I Mia Health vet vi at én og samme oppskrift ikke funker for alle. Derfor hjelper vi deg med å finne din egen vei til god helse og bedre livskvalitet – støttet av verdens beste forskning, men på dine premisser.

Som eneste app tilbyr Mia Health NTNU-algoritmen PAI for å måle og analysere fysisk aktivitet. 100 PAI er nøkkelen til god helse, uansett om du bruker to eller sju dager i uka på å komme deg dit.

Snart kan vi også gi deg tilsvarende råd innen søvn og kosthold. Støttet av SINTEF og NTNU er Mia Healths ambisjon er å bygge din digitale tvilling, som gir deg full innsikt i egen helse og inspirasjon til å ta grepene som forbedrer din livskvalitet, mentale kapasitet og fysiske form.

Mia Health har også en unik godfot-løsning for bedrifter og våre felles RBK-partnere. Med vår modell deltar og utfordres alle ansatte på samme vilkår – uansett om man er vant med fysisk aktivitet eller ikke. Og ildsjelene får ekstra spillerom til å gjøre kollegene gode. Resultatet blir et bedre arbeidsmiljø, økt produktivitet, lavere sykefravær og bedre bedriftshelse.

Mia Health kan faktisk gjøre deg til en enda mer engasjert RBK-supporter. Med vår løsning kan Kjernen vise andre supportergrupper at RBK har Norges mest aktive fans.

Supporterne som hopper mest og roper høyest på stadion, får også flest PAI-poeng. Supporterne som samler flest PAI hver uke, får utholdenheten som kreves for å holde det gående i 90 minutter pluss tillegg. Sammen med Mia Health kan du løfte Rosenborg fram til nye seire", sier CSO Kent Rønning.

– Veldig hyggelig og spennende med nok en ny partner inn i RBK-familien! Vi merker bra trykk i næringslivet rundt RBK om dagen. Mia Health er en spennende aktør vi er glade for å følge videre på reisen. Helse og bedre livskvalitet er viktige temaer, og her tror og håper vi Mia Health blir en sentral aktør fremover. Vi gleder oss til mye spennende, både på og utenfor banen! sier salg- og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: