retura

Ny og forbedret partneravtale med Retura TRV!

Ny og grønnere samarbeidsavtale signert. Den nye avtalen strekker seg ut 2025!

Annonse:

Vi er stolte over å ha signert en ny toårsavtale som forretnings- og bærekraftspartner med RBK – og at vi kan følge både herre- og damelaget. Denne avtalen er en videreføring av vårt engasjement, ikke bare på grunn av det sportslige, men også jobben mot å gjøre Lerkendal til en grønnere stadion.

Gjennom tett samarbeid har vi utarbeidet en miljøriktig løsning som skal gjøre det enklere å sortere avfallet riktig på Lerkendal – og vi oppfordrer/inviterer alle besøkende til å delta i å gjøre Lerkendal til den beste og grønneste stadion i Norge. Sammen gjør vi en forskjell for miljøet!

Som samarbeidspartner gjennom mange år har vi utviklet gode relasjoner til RBK, så vi er selvfølgelig veldig glade for at vi kan fortsette det gode samarbeidet i fremtiden – nå starter jobben med å gjøre Lerkendal like grønn som gressmatta skal være, sier salg- og markedssjef Christian Lima.

Vi er særdeles fornøyd med å lande denne nye, grønnere og forbedrede avtalen med Retura TRV. En sak er at vi fornyer med en mangeårig partner, nå tar vi et reelt løft sammen med Retura TRV når det kommer til bla kildesortering på Lerkendal, Koteng og treningsbaner. Lange og gode samtaler har resultert i en avtale som vi er veldig glad for er på plass.

Nå starter arbeidet med å få det praktiske på plass, deretter den viktige jobben med å kommunisere skikkelig ut til publikum. Som vi er helt avhengig av spiller på lag med oss når det kommer til kildesortering, sier salg og partneransvarlig i RBK Nicolay Jacobs om den nye avtalen.

Annonse fra Eliteserien: