NY PARTNER INN, VELKOMMEN TIL TRØNDER TAXI!

Trønder Taxi er ny partner i klubben og har signert for 2024 og 2025.

Annonse:

I 2009 var Trøndertaxi 100 år. I dag er det Trønder Taxi du møter og kjører med i nesten hele Trøndelag.


Trønder Taxi AS er i dag en av Midt-Norges største bedrifter, og vi sysselsetter opp i mot 1500 sjåfører, løyvehavere og ansatte. 

Vi er å regne som en stor og seriøs aktør innen vår bransje, og har som sikte å levere den beste tjenesten til både våre kunder og våre løyvehavere.

 Vi er ca. 90 stykker som jobber i administrasjonen i Trondheim, og kan med stolthet si at vi er en av Norges både største og beste taxiselskap. 

I vår stab i administrasjon sitter det kompetanse innen logistikk, juridisk, HR, markedsføring, økonomi og IT. 

Vi har avdelinger som ivaretar de fleste ledd internt av driften vår , og ett eget kompetansesenter som sørger for utdanning av våre sjåfører, løyvehavere og ansatte.

 

Trønder Taxi AS er en del av et større samarbeid mellom flere taxiselskaper, og man kan derfor i dag bruke Trønder Taxi app’en i flere byer i Norge. 

Totalt omfatter vårt nettverk over 2.500 taxier som alltid står klare til å gi deg en hyggelig, og ikke minst en trygg reise.

Vi ser på Rosenborg som en stødig, fremtidsrettet, bærekraftig og ikke minst en solid trøndersk bedrift med en meget kjent merkevare.
 

Ett samarbeid mellom Trønder Taxi og Rosenborg vil ytterligere forsterke dette.


Vi går inn i dette samarbeidet for å videreutvikle vår produktportefølje , og da spesielt opp mot store arrangement.

Sammen skal vi også sette oss gode og oppnåelige lokale bærekraftige mål rettet mot gjennomføring av kamper/arrangement på Lerkendal.


Vi ser frem til ett godt samarbeid både med Rosenborg, og de andre bedriftene i nettverket.


PS - Da er det bare å laste ned app'en vår hvis du ikke allerede har den :-) - https://07373.no/app/"

Det er utrolig stas å få med en så stor aktør som Trønder Taxi inn i Nettverket og jeg er overbevist over at Trønder Taxi har mye å tilføye nettverket og at nettverket har mye å tilføye Trønder Taxi. I tillegg til å bli en del av vårt nettverket skal vi også sammen komme med en tjeneste som skal forenkle måten å komme seg til kamp, på en bærekraftig måte for de som ønsker det. Så stay tuned, sier Salg og Partneransvarlig Simen Pütz-Fritzøe.

Annonse fra Eliteserien: