Ny partner signert med RBK!

Polaris Trykk AS blir RBK-partner ut 2023.

Annonse:

– Vi er glade for å tre inn som partnere i RBK-nettverket og ser frem til de mulighetene aktiv deltakelse her vil gi oss. RBK som klubb – både på herre- og damesiden – jobber aktivt for å fremme gode holdninger og med det lage seg en vinnerkultur både på banen og i samfunnet ellers. Vi har stor tro på at dette samarbeidet skal gi noe til begge parter, og ser frem til å bli bedre kjent med de andre samarbeidspartnerne i forskjellige settinger gjennom denne og neste sesong, forteller Brede Østby, salgs- og markedsdirektør i Polaris Trykk. 

– Polaris Trykk AS har store ambisjoner for fremtiden, og er allerede etablert som en landsdekkende totalleverandør med 7 fabrikker fra Arendal til Alta - med stort fokus på bærekraft, fagkompetanse, kvalitet og lokal tilknytning. Vi skal være Norges ledende og mest fremtidsrettede trykkerikonsern. 

– Vi legger stor vekt på å bygge denne posisjonen i markedet, både lokalt og på landsbasis. Kulturen vår er preget av å ivareta lokalt eierskap og tradisjoner, samtidig som vi er et landsdekkende media- og trykkerikonsern med de fordeler det har. Med Polaris Media i topp og Polaris Distribusjon på siden kan vi tilby markedet alt fra ide til distribuert trykkprodukt. Vi er godt kjent for å trykke dagsaviser, men mange er ikke klar over at vi er en totalleverandør. Vi kan trykke alt, helt ned til A4-format, i både små og store opplag, avslutter Østby.

– Det er utrolig hyggelig at vi har fått på plass en partneravtale med Polaris Trykk, i første omgang ut 2023. En fremoverlent bedrift som vi ser frem til å bli mye bedre kjent med i tiden fremover. Og ikke minst skape og dele gode øyeblikk sammen, på og utenfor banen. Det sier salg- og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: