Oi! forlenger med RBK

Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS blir med videre som partner også i 2022!

Annonse:

– Fotball er lidenskap og følelser. Det er også mat og drikke. Derfor er Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS glade for å være en del av RBK-nettverket femte år på rad, sier prosjektleder Brit Melting i Oi!

Oi! Trøndersk Mat og Drikke er selskapet bak blant annet Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim, to av Europas største mat- og bryggerifestivaler. 

– Vår go'fot er å løfte andre, skape muligheter, bygge tillit og oppnå resultat,

Selskapet har eksistert siden 2005 og har siden da videreutviklet Trøndelag som landets mest spennende matregion slik at det gir mersmak og merverdi lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Oi! skal bidra til økt verdiskaping innenfor matsektoren med utgangspunkt i råvarer og kultur fra den trønderske regionen. Rekruttering, utvikling, nettverksbygging og profilering er sentrale stikkord som beskriver vår hverdag.

Og i 2022 har Trondheim og Trøndelag status som European Region of Gastronomy nettopp på grunn av godt arbeid over tid.

–  I Trøndelag er det bygd gode relasjoner blant matprodusenter som samarbeider og framsnakker hverandre. Dette har gjort Trøndelag til en stolt matregion som får stadig mer internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse. Det viser også styrken i å jobbe sammen i nettverk. Vi ser fram til samarbeidet med Rosenborg Ballklub i 2022, som vi håper blir et år med gode resultater og muligheter. Hver for oss og sammen i fellesskap i nettverket, avslutter Melting.

– Vi gleder oss til både Trøndersk Matfestival og Bryggerifestival sammen med Oi! i 2022. Endelig kan disse flotte begivenhetene arrangeres uten restriksjoner. Og ikke minst gleder vi oss til å videreutvikle det flotte samarbeidet vi allerede har, forteller salg- og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: