Oi! fornyer partneravtalen med klubben!

Annonse:

Rosenborg har en sterk identitet internasjonalt, og Trøndelag har befestet seg som en av Europas mest spennende matregioner. 

Oi! skal fremme Trøndelag som sterk matregion gjennom blant annet våre publikumsåpne arrangementer Bryggerifestivalen og Trøndersk Matfestival som samler over 250.000 besøkende 1.-3.august i 2024. 

Både Rosenborg og skaper Oi! stort engasjement i Trøndelag og i resten av landet.

Oi! sin visjon er å skape mersmak og merverdi gjennom "å løfte andre, skape muligheter, bygge tillit og oppnå resultat".

Verdiene vi finner igjen i Rosenborg sin Godfot-teori og ord som samhandling.

Oi! har flere gode samarbeidspartnere i nettverket, og ser frem til å bygge sterkere relasjoner og finne muligheter med flere partnere i 2024. 

Sammen skal vi spille hverandre gode, og sikre at trøndere både stiller på Lerkendal og får god lokal mat i verdensklasse på våre arrangementer. Det er med glede vi viderefører vårt samarbeid med Rosenborg i 2024, sier daglig leder Aslaug Rustad og prosjektleder Monica Harsvik.

 

Veldig gledelig at Oi! signerer nok ett år med klubben! Bryggerifestivalen og Trøndersk Matfestival setter virkelig sitt flotte preg på byen i august og det gleder vi oss veldig til å være en del av også neste år, forteller salg og partneransvarlig i RBK Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: