PPM Prosjekt blir nettverkspartner

Bedriften med opphav og hovedkontor i Trondheim er det ferskeste skuddet på Rosenborgs nettverksstamme.

Annonse:

PPM Prosjekt har siden oppstarten i 2018 blitt et av Norges fremste miljøer innen ledelse og styring av prosjekter. De har har kontorer i ulike deler av landet, men opphavet og hovedkontoret er i Trondheim.

– For oss er det viktig med engasjement i det lokale næringslivet for videre utvikling av selskapet. Det er derfor nyttig å kunne komme inn i et godt bedriftsnettverk og skape gode relasjoner, sier Roy Sandgrind, daglig leder i PPM Prosjekt.

PPM Prosjekt opererer i bransjer innen bygg og anlegg, industri, energi, samferdsel og infrastruktur. Prosjektene er alt fra små og store private og offentlige.

– Vi i PPM Prosjekt skal bidra til å skape lønnsomme og effektive prosjekter for våre oppdragsgivere. Vi følger utviklingen innenfor bransjen vi operer i, og søker stadig nye utfordringer og kunnskaper.

Viktig med samfunnsengasjement

Bedriften ønsker nå å bidra til og støtte satsningen Rosenborg har på samfunnsmessig og miljømessig bærekraft, med blant annet grønn stadion.

– Rosenborg gjør i dag allerede mye viktig med sitt samfunnsengasjement, som gatelaget, ung i jobb, MOT og tilrettelagt fotball.

– Ikke minst er det spennende at kvinnelaget har blitt en del av klubben, og vi gleder oss til å følge begge lag. Vi ser frem til et godt samarbeid med RBK og andre partnerbedrifter, og gleder oss til å bygge nye relasjoner, avslutter Sandgrind.

Christine Nossum er salg- og partneransvarlig i Rosenborg, og ser frem til å få med seg PPM Prosjekt på laget.

– Vi er utrolig stolte over at PPM Prosjekt har valgt å bli partner med Rosenborg. Den veksten PPM har hatt siden oppstart i 2018 er ingenting annet enn beundringsverdig og vi gleder oss til å slå følge på reisen videre som partnere.

Annonse fra Eliteserien: