Ramirent fornyet for 2 nye år

Ramirent forlenget sin avtale med både herre- og damelaget til Rosenborg nå rett før jul.

Annonse:

Ramirent er en stødig kontinuitetsbærer i denne sammenhengen, og har vært partner med Rosenborg i over 20 år med denne avtalen. Virksomheten har også støttet tidligere Trondheims-Ørn i mange år, og var den første bedriften som signerte partneravtale med begge lagene etter at Ørn ble Rosenborg i 2020. Nå er de altså med i to nye år i begge leire.

Morten Aunehaugen i Ramirent var fornøyd når de nå fikk landet dette før jul.

– Vi har vært med Rosenborg i 20 år, i både gode og mindre gode år, og stått last og brast med klubben vår.

– Vi har veldig trua på årene som kommer for Rosenborg, både på herre- og damelaget, og gleder oss til å gå på kamper på Lerkendal og Koteng Arena igjen, sier Aunehaugen.

Leder salg & Partner i RBK, Harald Lundemo har forhandlet frem avtalen sammen med markedssjef i RBK Kvinner, Torgrim Olsen.

– Det er ikke alle forunt å ha samarbeidspartnere som er med deg i over 20 år, det sier egentlig det meste om vårt forhold, forteller Lundemo.

– Vi kjenner Ramirent som en lojal og genuint interessert partner. De bryr seg om oss – de er aktive i partnernettverket, bruker losjeplassene til kundepleie, og utvikler seg sammen med oss over tid.

– Nå fortsetter vi det gode samarbeidet også de neste årene, det er vi meget godt fornøyde med, avslutter Lundemo.

Ramirent er Norges største aktør innen utleie av maskiner og utstyr. Virksomheten finnes i 9 europeiske land og er landsdekkende i Norge med over 20 lokasjoner rundt om i landet. Ramirent leverer utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier. I Trondheim har de kontor i Bromstadvegen 57, og i Bratsbergveien 196. Besøk Ramirent på web: https://www.ramirent.no/

Annonse fra Eliteserien: