Retura med videre

Retura med videre som forretningspartner i to nye år, nå også inn i RBK Kvinner. Med den nye avtalen blir Retura også bærekraftspartner av klubben.

Annonse:

– Vi i Retura TRV AS er en stolt partner av Rosenborg, og har hatt et langt og trofast samarbeid med gode fotballøyeblikk og nye vennskap. Nå skal vi også følge RBK-kvinner, og ser frem til å se hva damene kan få til, sier Christian Lima, salg- og markedssjef i Retura.
 
– Vi synes det er viktig å være en del av nettverket til RBK, hvor vi kan knytte nye relasjoner og ta vare på de vi allerede har. Etter to år med begrensninger, håper vi 2022 skal by på flere gode fotballøyeblikk på gressmatta, av både kvinner og menn! 
 
– Og vi håper 2022 er året Retura TRV tar med seg gullet hjem fra partnercupen, avslutter Christian Lima.

– Vi i RBK Kvinner er veldig fornøyde med å ha med Retura på laget fra 2022. Det er en virksomhet som utfyller vårt partnernettverk på en god måte. Vi er opptatte av avfallshåndtering, kildesortering og at vi skal drive virksomheten vår på en bærekraftig måte. Da er det godt å ha med en solid aktør som Retura som kan bidra til at vi blir best mulig på disse områdene, sier markedssjef i RBK Kvinner, Torgrim Olsen.

– Først og fremst er vi utrolig glade og stolte over at Retura fortsetter som forretningspartner av klubben, at de nå og går inn i RBK Kvinner betyr mye for oss. Nytt i den nye avtalen er at Retura og blir bærekraftspartner, det vil si at vi i årene fremover skal ha bærekraft høyt på agendaen mellom oss, sier salg- og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: