Riis Bilglass med historisk avtale for RBK Gatelaget

Partnerbedriften leverte en sjekk på 150.000 kroner til Rosenborgs Gatelag i dag. Neste sesong kommer det en ny sjekk.

Annonse:

Rosenborg Ballklub har mye mer enn A-lag i Toppserien og Eliteserien. Et av de andre gode lagene er Gatelaget, som er et dagstilbud til rusavhengige og andre mennesker som opplever utenforskap. Nå har de fått sin første samarbeidspartner, og det er Riis Bilglass står bak den historiske avtalen.

Gatelaget trener mandager og onsdager, og ledes av Pål Aarvåg og Arne Sivertsen.

– Avtalen med Riis Bilglass forsterker mulighetsrommet til å bekjempe utenforskap, sier Pål Aarvåg. 

Til dagens presentasjon av avtalen deltok salgsleder Elin Olufsen fra Riis Bilglass på treningen. Etter økten fortalte hun laget hvorfor Riis Bilglass mener Gatelaget er viktig, og hvorfor de velger å bidra til lagets videre suksess. 

– Vi var først ute som RBK-sponsor, nå også som første sponsor til RBK Gatelag. Vi gjør dette fordi vi ser at Gatelaget er både mennesker, kultur og verdier hvor alle spiller på lag. Et lag som vi vil være med på, og vi gleder oss veldig til å følge dem videre.

– Det var veldig morsomt å være med på treningen i dag, selv om jeg ble rundspilt. Møtet med laget, treningen og avtalen gjør at dette er en mandag jeg kommer til å huske resten av livet, sier Elin Olufsen i Riis Bilglass. 

riis-og-gatelaget-2.jpg
Pål Aarvåg får sjekken fra Riis Bilglass

– Det er virkelig fantastisk at vår partner Riis Bilglass velger å satse på Gatelaget også. Dette viser at Riis Bilglass tar et betydelig samfunnsansvar og jeg blir stolt og litt rørt over å ha en slik partner med på laget, sier Christine Nossum som er salg- og partneransvarlig i Rosenborg Ballklub.

Riis Bilglass er forretningspartner i Rosenborg Ballklub og har vært svært synlig med skiltreklame og andre aktiviteter siden 1960, og er med det RBK sin mest lojale partner. Avtalen med RBK Gatelaget strekker seg over to år, med kr. 150.000 pr. år. Midlene er øremerket en ny bil slik at det blir lettere for laget å reise på kamp og andre arrangementer.

Annonse fra Eliteserien: