ski vm

Rosenborg og Ski VM sine partnernettverk inngår samarbeid!

Annonse:

Rosenborg Ballklub går inn som general partner i Ski VM Trondheim 2025 sitt bedriftsnettverk; Spor. Samtidig som Ski VM og Spor blir en del av klubbens partnernettverk.

RBK har masse kompetanse på billettering, publikumsflyt og  PR som vi har stor nytte av i oppkjøringen fram mot VM. Vi er helt overbevist om at vårt samarbeid med Rosenborg Ballklub kan komme til stor nytte og vi er veldig glade for å få dem med på laget, sier leder for salg og samarbeid, Kjetil Knutsen.

Rosenborg Ballklub gleder seg til å bli en del av Spor-nettverket, som vi anser som en veldig spennende næringslivsarena. Her får vi møtt eksisterende partnere på en annen arena enn vår egen, samt vi ser på dette som en kjempemulighet til å bli bedre kjent med deler av næringslivet vi ikke kjenner så godt i dag, sier salg og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs,

RBK-nettverket med sin lange fartstid er noe Spor kan dra viktig lærdom av. Vi er overbevist om at våre nettverk kan og vil legge opp til gode opplevelser på Lerkendal og i Granåsen for våre samarbeidspartnere, avslutter kundeansvarlig for Spor, Rudi Slungård.

Annonse fra Eliteserien: