SalMar skrev ny avtale

SalMar skrev fredag under en ny samarbeidsavtale med Rosenborg.

Annonse:

Bildet fra v: Roger Bekken, Gustav Witzøe, Frode Arntsen og Runar Sivertsen. 

SalMar har skrevet under på en ny treårsavtale med Rosenborg. Avtalen er på nivå Samarbeidspartner.

– Vi er utrolig stolt og glad for å ha SalMar med videre på laget. Avtalen har en lengde på tre år med mulighet for forlengelse, sier salgssjef i Rosenborg, Harald Lundemo.

SalMar skal være verdens beste oppdretter, og Rosenborg skal være seriemester. Sånn er det bare.

— Frode Arntsen, SalMar
Avtalen innebærer at SalMar Akademiet fortsetter for full styrke med å utvikle nye talenter som forhåpentligvis kan ta steget opp på A-laget. 

– For oss i SalMar er det stor stas å videreføre samarbeidet med Rosenborg. Fokus på prestasjonskultur, samhold, folkelighet og samfunnsengasjement er noe som betyr mye for oss – og mye for RBK. Vi gleder oss til å jobbe tett sammen med RBK de neste tre årene og det er inspirerende å jobbe med en partner som, på samme måte som oss, hele tiden jobber mot å bli litt bedre enn hva vi var i går.

– SalMar skal være verdens beste oppdretter, og Rosenborg skal være seriemester. Sånn er det bare, sier Frode Arntsen i SalMar.

– Dette er jo en samarbeidsavtale som særlig understøtter og viderefører det fantastiske arbeidet som gjøres i SalMar-akademiet. Det å gi unge talenter fra hele regionen utviklingsmuligheter for å nå en plass i RBKs A-stall er viktige for oss og viktig for den trønderske identiteten til Rosenborg, avslutter Runar Sivertsen i SalMar.

Annonse fra Eliteserien: