Scandic signert ny samarbeidspartneravtale de neste tre årene!

En av klubbens største partnere blir med videre!

Annonse:

På bildet over: kaptein RBK kvinner Mali Næss; sponsor & partnership manager i Scandic, Cathrine Kleven Svendsen; sales manager sport i Scandic, Lene Therese Solem; general manager Scandic Lerkendal, Espen Teigseth; kaptein RBK herrer, Markus Henriksen; salg- og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs og daglig leder i RBK, Tore Bjørseth Berdal.

– Samarbeidet med Rosenborg er viktig for oss, både gjennom Scandic Lerkendal og vår solide tilstedeværelse i regionen. Det skjer mye positivt i RBK, ikke minst med satsing på kvinnelaget, og vi i Scandic er glade for å ha kommet til enighet med klubben om en ny avtale, sier direktør for marked, merkevare og kommunikasjon i Scandic Norge, Tine Birkeland Westby.
 
– Fantastisk god nyhet at Scandic har signert ny avtale med klubben! Vi har hatt tett samarbeid i mange år, ikke minst bidrar Scandic Lerkendal stort på kampdager og andre arrangement i regi av klubben. Dette har fungert for oss svært bra i mange år, og vi gleder oss til å videreføre og videreutvikle dette i flere år fremover. At en av klubbens største partnere blir med videre er så klart veldig viktig for oss», forteller salg- og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs, om den nye avtalen.

Annonse fra Eliteserien: