Söderberg & Partners Nord AS fortsetter som partner av klubben

Ny 2-års avtale for Söderberg & Partners Nord AS.

Annonse:

– Söderberg & Partners Nord AS har store ambisjoner om videre vekst i Trøndelag og Nord-Norge for 2022 og i årene fremover. Som RBK-partner får vi spille på lag med både eksisterende og nye forretningsrelasjoner. Det setter vi stor pris på og fornyer med det vårt partnerskap.

– Vi håper inderlig at 2022 blir et år hvor vi får treffes og omgås mer enn hva 2021 har tillatt. Så har vi et klart mål om å komme på banen med et skarpt lag i neste års partnercup 🤩⚽, sier daglig leder Ole-Martin Smedseng.

Som en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter, har Söderberg & Partners som mål å forenkle forsikring for såvel bedrifter som privatpersoner. Blant oppdragsgiverne er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner.

– Vi er veldig glade og ydmyke over at Söderberg & Partners Nord AS med Ole- Martin, Torstein og gjengen i spissen blir med oss videre, i første omgang ut 2023. Vi gleder oss til de to neste årene og ser frem til mange gode opplevelser sammen. Både på og utenfor banen, forteller salg og partneransvarlig Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: