Söderberg & Partners Nord AS fortsetter som partner i RBK

Söderberg & Partners Nord AS vokser betydelig ut av 2023, ambisjonene er like store fremover. Som RBK-partner får vi spille på lag med både eksisterende og nye forretningsrelasjoner. Det setter vi stor pris på og fornyer med det vårt partnerskap.

Annonse:

Söderberg & Partners er Norges og Nordens ledende rådgiver innen risikovurdering og rådgivning. Vi står ansvarlig for våre kunder og kjøper årlig inn forsikringstjenester for 9 mrd. i Norge og over 30 mrd. i Norden. Våre oppdragsgivere er virksomheter innen privat og offentlig virksomhet, stiftelser, organisasjoner og fagforbund. Vi har jobbet tett med Midtnorsk næringsliv i over 20 år.

Vi er en del av et Europeisk konsern. Söderberg & Partners forsikringsvirksomhet i Norge har 350 medarbeidere, fordelt på kontorer i Trondheim, på Lysaker, i Tønsberg, Kristiansand, Bryne, Bergen, Ulsteinvik, Ålesund, Molde, Kristiansund, Bodø, Svolvær, Tromsø, Fredrikstad og Raufoss. Söderberg & Partners er medlem i Norske Forsikringsmegleres Forening (NFF) og arbeider her med utvikling av forsikringsmeglerbransjen i Norge. Vi er også medlem i Assurex.

I Trondheim er vi 47 eksperter med kunnskap og kompetanse innen alle typer bransjer og virksomheter, og kan ta oss av alt som har med din forsikring, pensjon, investering og sparing å gjøre. Våre analytikere analyserer og overvåker markedet slik at du, sammen med våre rådgivere, enkelt kan velge de løsningene som passer deg best. Avslutter Daglig leder Ole-Martin Smedseng.

 

Utrolig bra at Söderberg & Partners blir med oss videre også i 2024! En aktør som har vært med klubben igjennom mange år, noe vi er veldig takknemlig for. Nå gleder vi oss mye til en fantastisk sesong, både på og utenfor banen! Sier salg og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: