Telia fortsetter som partner i RBK

Telia og RBK gleder seg til sesong 6 sammen!

Annonse:

Vi i Telia liker best lange seriøse partnerskap der vi kan spille hverandre gode over tid og skape relasjoner som varer i mange år. Derfor har vi selvsagt også i år «signert» med Rosenborgs tapre damer og menn. Vi har freshet opp losjen vår og strøket RBK skjorta, klare for et nytt år med fotballkamper og nettverksbygging. Vi gleder oss til et nytt år med trivelige møter med alle dere i nettverket.

Nytt av året fra Telia er at vi har kjøpt oss ny koffert og fylt den til randen med nye produkter og tjenester. Datanettverk som går både til LANs og til WANs, skylagring, private mobilnett og nettsikkerhet er bare noen stikkord på hva vi gjerne vil prate med dere om i tiden fremover.

Telia har som mål å utfordre oss selv og våre relasjoner på innovasjon, digitalisering og teknologi, det vil vi fortsette med også i 2024.

Med kombinasjon av idrett og teknologi kan vi gjøre fantastiske ting! forteller Kai Ove Moen, Regionsjef i Telia.

Fantastisk at Telia blir med klubben videre! Et fremoverlent selskap som er veldig spennende å følge og som vi er veldig glad har signert ny avtale. Engasjert gjeng som bidrar mye i nettverket og som er å se på hver hjemmekamp! Nå venter vi utålmodig på seriestart i både Toppserien og Eliteserien sammen med Telia! sier salg og partneransvarlig i RBK, Nicolay Jacobs.

Annonse fra Eliteserien: